Foci

2015.11.03. 09:39

Megvan az új edző Füreden! Frissítés: nyilatkozott a tréner

Balatonfüred – A balatonfüredi labdarúgócsapat új szakvezetője visszatérő. A Földesi Károlyt váltó tréner kedd délelőtt már meg is tartotta első edzését.

Horváth Gábor

Hétfőn beszámoltunk róla: az NB III-as Balatonfüredi FC és Földesi Károly vezetőedző útjai közös megegyezéssel elváltak egymástól. A BFC négy ponttal sereghajtó az osztály nyugati csoportjában.

Lantai Balázs 2012-ben távozott a balatonfüredi kispadról
Fotó: archív

Kedden délelőtt már új szakvezető tartotta az edzést, Csákvári Tamás elnök tájékoztatása szerint Lantai Balázzsal egyelőre a szezon végéig állapodtak meg.

Lantai korábban már volt a fürediek szakvezetője, 2008 és 2012 között több mint három évig irányította az akkor a megye I-ben és az NB III-ban szereplő alakulatot.

– A cél az, hogy a hátralévő három őszi fordulóból kihozzuk a maximumot, télen aztán új fejezet kezdődik. Ha nem látnék esélyt a bennmaradásra, nem vállaltam volna el a feladatot, motiváltan dolgozunk – nyilatkozta lapunknak Lantai Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!