Foci

2015.10.11. 09:19

BFC: hiába a mezőnyfölény

Andráshida – Óriási fölényben játszott a Balatonfüred a bajnok aspiráns otthonában, ám a gólszerzéshez ez is kevés volt. A labdarúgó NB III legutóbbi fordulójában sajnos megint pont nélkül maradtak a balatoniak.

B. Virág Rita

Andráshida–Balatonfüred

1:0 (1:0)

Andráshida, 100 néző. V.: Jakab Géza. Andráshida Lakóterületi SC: Horváth M. – Török, Szegleti, Kovács Gy., Major – Polareczki, Mavolo, Horváth T. (Kalamár), Tóth B. (Bandics) – Baráth, Varga (Tóth L.). Edző: Dobos Sándor. Balatonfüredi FC: Szabó M. – Rudolf, Gólya, Gál, Böröczky – Bánhidi (Switzer), Baldauf, Cseszneki (Somodi), Rosta – Tóth G., Wágner. Edző: Földesi Károly.

Gól: Kovács Gy. (4.).

A bajnokesélyes kezdett jobban, a 4. percben ügyes támadás végén Kovács Gy. kapott labdát, aki 12 méterről a füredi kapuba emelte a labdát, 1:0.

Ezt követően azonban magára találta a BFC, nagy fölényben játszott, ám meddő támadásokat vezetett, gólt nem sikerült elérnie.

A második félidőben szinte felborult a pálya, a Földesi-tanítványok végig a kapujuk elé szögezték a vendéglátókat. Az Andráshida azonban önfeláldozóan védekezett, volt, hogy a játékosok egymás elé vetődve próbálták védeni kapujukat. A BFC azonban hiába játszott jobban, nagy akarattal a gólszerzéssel adós maradt és kikapott.

Jók: Horváth M., Kovács Gy., Tóth L., ill. egész BFC.

Földesi Károly: – Bosszantó, hogy egy emberként küzdöttünk, végig mi domináltunk, azonban egyszer sem sikerült a kapuba találnunk. Minimum pontot érdemeltünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!