Foci

2012.02.21. 21:02

Harcias, de sportszerű küzdelem

Zirc - Tizenkét csapat vett részt a Farsang-kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornán, amelyet ötödik alkalommal rendeztek meg.

Horváth Gábor

A zirci Reguly iskola adott otthont az V. Farsang-kupának. A résztvevőket három csoportba osztották.

A négy plusz egy fős csapatok kemény, harcias, de végig sportszerű, színvonalas mérkőzéseket játszottak. A kupát a főként veszprémi fiatalokból álló Szeddki együttese nyerte meg, megérdemelten, hiszen a meggyőző játékot bemutató győztes rúgta a legtöbb és kapta a legkevesebb gólt.

A torna legjobb játékosának Polgár Bálintot (Petrovics Apartmanház) választották, a legjobb kapus Schmidmajer Ádám (Szeddki) lett, a gólkirályi címet holtversenyben Horváth Benjamin és Marton Bence érdemelte ki.

A remek hangulatú, szinte végig telt ház előtt zajló esemény játékvezetői, Nagy Zoltán és Görög Imre közmegelégedésre fújták a sípot.

Eredmények, elődöntők: Tequila Zirc-Vadkanok Zirc 2:1, Petrovics Apartmanház-Top Team Hárskút 7:1, Szeddki-Steva Bük 2:2 (büntetőkkel: 3:2). A hármas döntőben: Petrovics-Tequila 2:1, Szeddki-Tequila 10:2, Szeddki-Petrovics 2:1.
A végeredmény: 1. Szeddki, 2. Petrovics, 3. Tequila, 4. Steva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!