Foci

2011.09.05. 16:09

Ezüst és bronz

Veszprém - Az egyik hazai áruházlánc országos kispályás labdarúgó bajnokságot hirdetett, ahol kizárólag saját dolgozói léphettek pályára.

Novothny Ottó

 
A mezőnyt összesen harmincnyolc női és negyvennégy férfi társulat alkotta, köztük természetesen két veszprémi alakulattal. A veszprémiek Győrszentivánon küzdöttek a selejtezőben. A nők és a férfiak egyaránt csoportgyőztesként léphettek tovább az országos fináléba.

A döntőt Felcsúton bonyolították le, ahol remek környezetben a gyengébbik nemnél két, az erősebbnél három négyes csoportban indultak a mérkőzések.
A hölgyek a második helyen zártak, majd a keresztbejátszást követő 2:1-es sikerükkel beverekedték magukat az utolsó meccsre.
 
Az ősi rivális győriek ezúttal jobbnak bizonyultak, 1:0-ra nyertek, de a veszprémi Vadmacskák ezüstérme is szépen csillogott.

Az urak, akik a Szivacsok FC elnevezést kapták a keresztségben, megtartották jó szokásukat és csoportelsőként kvalifikálták magukat a négyes döntőbe.
 
Ott aztán az első találkozón gólnélküli döntetlent követően hetesekkel veszítettek, végül a dobogó harmadik fokáért harcolhattak. Arra sikerült is fellépniük, miután 4:2-re diadalmaskodtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!