• cikk kép
  Esélye sem volt a Pápának Fehérváron

  Székesfehérvár, Pápa - Noha egy félidőt emberelőnyben játszott, háromgólos vereséget szenvedett a Lombard Pápa csapata a Videoton vendégeként a labdarúgó NB I 2014/2015-ös szezonjának első játéknapján szombaton.

 • cikk kép
  Foci (kor)határok nélkül

  A Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület kispályás labdarúgó-bajnokságában nem csak a 20 éveseké a világ.

 • cikk kép
  Az Almádi, az Alsóörs és a Tapolca szezonja

  A labdarúgó megye I 2013/2014-es szezonjában a Balatonalmádi, az Alsóörs és a Tapolca is tisztességgel helytállt. Mind a három csapatban több erő és lehetőség van, s ezt a folytatásban igyekeznek is bizonyítani.

 • cikk kép
  Fiatal szakvezető mutatkozhat be az élvonalban a pápai csapat kispadján

  Pápa - – A Videoton vendégeként kezdi meg szereplését a labdarúgó NB I 2014/2015-ös kiírásában a Lombard Pápa csapata szombaton 18.30-tól. A fehérvári találkozón mutatkozik be vezetőedzőként az élvonalban Mátyus János, a bakonyaljaiak fiatal mestere.

 • cikk kép
  További meghatározó játékosok leigazolását tervezik a Lombard Pápánál

  Pápa -– A nyáron a korábbiakban még nem tapasztalt jelentős játékosmozgás zajlott le a szombaton már NB I-es tétmeccset játszó Lombard Pápa labdarúgócsapatánál. Szemán György klubigazgatót erről, valamint az új szezonnal kapcsolatos célokról kérdeztük.

 • cikk kép
  Az Öskü pontlevonás miatt bukta el a dobogós helyezését

  Veszprém - A labdarúgó megyei első osztály 5-7. helyezett csapatainak mindegyike végezhetett volna előkelőbb pozícióban. Az ötödik Öskü például pontlevonása nélkül bronzérmes lett volna, de a Gyulafirátótnak és a Devecsernek is akadt olyan szakasza, amikor úgy tűnt, a legszűkebb elit tagja lesz.

 • cikk kép
  Az U19-es labdarúgó Európa bajnokság egyik helyszíne a pápai Perutz stadion

  Pápa - – Az U19-es labdarúgó Európa bajnokság egyik helyszíne a pápai Perutz stadion, ahol kedden késő este két mérkőzést is rendeztek.

 • cikk kép
  Jelentősen átalakult a Lombard Pápa csapata

  Pápa - – Pénteken este a Nyíregyháza-Debrecen keleti derbin útjára indul a labda a labdarúgó NB I 2014/2015-ös kiírásában, ahol a Lombard Pápa focicsapatának is szurkolhatunk.

 • cikk kép
  Utolsó előttiből ezüstérmes a megyei I-ben

  A labdarúgó megyei első osztály idei élmezőnye erős és kiegyenlített volt. A Csetény a bajnoki címért is harcban állt, a Fűzfő és a Pét az utolsó körben cserélt helyet.

 • cikk kép
  Egy gól döntött a tesztmeccsen

  Ajka – A Veszprém megyei labdarúgó csapatok folytatták a felkészülést, ezúttal az FC Ajka és a Balatonfüred feszült egymásnak. Mindkét együttesben sok próbajátékos lépett a küzdőtérre.

 • cikk kép
  Harminc találattal lett gólkirály

  Veszprém - Kertai gólkirályi cím született a labdarúgó megye IV közép csoportjában a 2013/2014-es szezonban.

 • cikk kép
  Megyei I: a Kristály és a Herend is bennmaradt

  Veszprém - A tavalyihoz hasonlóan idén sem változik a mezőny a labdarúgó megyei első osztályban. A kiesőhelyen végzett Ajka Kristály és a Herend is megtarthatta tagságát.

Magazinok