Életmód

2015.03.05. 11:10

Zsírégetés sziruppal

Házilag is elkészíthetjük azt a szirupot, amely segít megszabadítani a hason felgyülemlett zsírtól és a fölöslegesen elraktározódott folyadéktól, emellett pedig javítja az agy működését, a memóriát, a hallást és a látást is.

Fő alkotóeleme, a torma tisztítja a szervezetet, serkenti az emésztést és a lebontást és a gyomorban lévő hasznos baktériumok szaporodását.

A szirup hozzávalói:

– 125 gramm torma,

– 4 citrom,

– 3 kanál méz,

– 2 teáskanál fahéj,

– 1 darab gyömbér (2 cm).

Elkészítés: A tormát és a gyömbért tegyük turmixgépbe, nyomkodjuk ki a levét, majd adjuk hozzá a citromok levét is. 2-3 percig keverjük, adjuk hozzá a mézet, fahéjat, és addig kevergessük, míg szirup állaga nem lesz. Tegyük jól záródó üvegbe. Naponta kétszer együnk belőle egy-egy evőkanállal evés előtt. Három hétig fogyaszthatjuk, majd tartsunk egy többnapos szünetet.

De természetesen ez sem csodaszer, elengedhetetlen, hogy mellette valamilyen kardióedzést is beiktassunk a látványos eredmény eléréséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!