Életmód

2014.04.02. 15:53

Vérvétel beutaló nélkül

Beutaló nélkül is igénybe vehető vérvétel és vizeletvizsgálat a Vanderlich Egészségcentrumban. Ennek árát az Ön által kívánt vizsgálatok szerint állapítjuk meg. (x)

Összeállítottunk gyakori vizsgálati paneleket is, például belgyógyászati, kardiológiai, diabetes csomag, melyek természetesen kombinálhatók.

Elérhetők háziorvos által OEP finanszírozással nem rendelhető vizsgálatok is, például, HDL- koleszterin, D vitamin, B12 vitamin, egyes hormon vagy, PSA vizsgálat.

Ha Egészségcentrumunkban vérvételre jelentkezik, Önt is kiemelt ügyfélként kezeljük. A vérvétel sorban állás, idegeskedés nélkül, előre egyeztetett időpontban, gyakorlott asszisztensek közreműködésével, kellemes környezetben történik.

A leletek nyomtatott formában Centrumunkban vehetők át, kérés esetén levélben, vagy e-mail mellékleteként is továbbítjuk. Ha Egészségcentrumunk szakorvosa rendelte Önnél a vizsgálatot, akkor a következő szakrendelésen már Ő is látja elektronikus rendszerünkben.

Országos Egészségbiztosítási Pénztár által finanszírozott veszprémi szolgáltató (háziorvos, szakrendelések) által kiállított beutaló esetén rövid előjegyzési idővel, várakozás nélkül vállalunk vérvételt és vizeletvizsgálatot.

Részletek ide kattintva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!