Életmód

2017.03.26. 16:40

Pénztárcabarát sport - olcsón is megoldható a mozgás

Sokan gondolják úgy, hogy a sportolás drága mulatság, ezért bele sem kezdenek. De ez nem minden esetben igaz. Adunk néhány tippet, hogyan faraghat le a költségekből, így a kifogásokból is.

Vadas Krisztina

Persze mindenki szeretne csinos lenni edzés közben is, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön a legmárkásabb sportruhákat kell megvenni több tízezer forintért. A mindennapi mozgáshoz teljesen megfelelnek a középkategóriás termékek is, így akár már pár ezer forintból beszerezhetjük a ruházatot.

Nincs pénz kondibérletre - nagyon sokszor merül fel ez hátráltató tényezőként. De miért lenne alapfeltétel a sportoláshoz, hogy terembe menjünk? Akár otthon is tornázhatunk, ehhez mindössze néhány kézisúlyzót, gumiszalagot kell beszerezni. A tavasz beköszöntével pedig a szabadban is edzhetünk. Szombathelyen például a Csónakázótó melletti fitneszpark is jó lehetőség, és nem kerül semmibe.

A táplálékkiegészítők is nagyon drágák - valóban, de nincs mindegyikre szükség, és van, amelyik sokáig elég. Habár úgy tűnhet, nekünk mindegyik kell, teljesen felesleges felvásárolni a készletet: kérdezzük meg az eladót, hogy mit javasol az általunk választott mozgásformához. Így mindjárt csökkenthetjük a kiadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!