Életmód

2014.09.05. 19:05

Nagyon népszerű a szűrés

Az Egészségfejlesztési Iroda népszerű szűrővizsgálatára ezúttal is rendkívül nehéz volt bejutni.

Heffler Péter

A legutóbbi alkalom népszerűségének okán megismételt szűrést tartottak Balatonalmádiban, ahol ezúttal is egyből elkapkodták a sorszámokat az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett hasi ultrahang és csontsűrűség-vizsgálaton. Volt, aki már reggel kilencre odaért a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár épületébe, mégsem fért be az idei utolsó szűrésre.

Dr. Nagy Tamás, aki újságunkból értesült az eseményről, például már egész kora reggeltől a helyszínen volt, mégsem kapott sorszámot, pedig feleségével Veszprémből utaztak le a parti városba.

– Jelezték, ha szerencsénk van, akkor bejuthatunk így is, szóval kivárjuk a sorunkat, mert egy ideje fáj a derekam, és jobb utánajárni, hátha kiderül, hogy mitől lehet – kezdte a nyugdíjas állatorvos.

– Meg kell ragadni ezt a lehetőséget, mert sajnos azt tapasztaltam, hogy a veszprémi kórházban áldatlan állapotok vannak, és szinte lehetetlen bejutni – tette még hozzá Dr. Nagy Tamás.

Szintén Veszprémből érkezett Fábián Imréné, aki összekötve a kellemest a hasznossal, a szűrést követően férjével egy kirándulást tervezett Almádiban.

– Már fél kilenckor itt voltunk, mert semmiképpen sem akartunk lemaradni róla, mivel vannak kisebb fájdalmaim, amiknek jobb időben megtudni az okát – mondta a hölgy a vizsgálatokról – Ha pedig már lejöttünk Almádiba, szeretnénk elfogyasztani egy finom ebédet, majd sétálunk egy jót a Balaton-parton ebben a szép időben – árulta el a veszprémi hölgy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!