Életmód

2014.08.24. 15:55

Miért és hogyan méregtelenítsünk?

Pintér Krisztina természetgyógyász szerint szervezetünk alapvető kémiai szabályozását a savak és lúgok kölcsönhatása határozza meg. A savasodás hatással van a vérünkre és az egész szervezetünkre.

Tóth B. Zsuzsa

Pintér Krisztina a méregtelenítséhez ajánlja a SPA ionizálót is (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

- Az egészségtelen táplálkozás, stressz, a környezeti hatások és túlterheltség miatt szervezetünk elsavasodik. Az vér igyekszik a savakat a perifériákra szállítani, lepakolni. Az ideges emberek szervezetében gyomorsavtúltengés alakul ki. A testi megerőltetés hatására tejsav kiválasztódás történik. Az édességek feldolgozásakor ecetsav fejlődik szervezetünkben, de sorolhatnánk a dohányzás, és a többi káros anyag bevitelének, belélegzésének hatására kialakuló savasodást is. A szervezetünk salakanyagokat termel, ami nem más, mint a közömbösített, lerakódott sav és méreganyag, amelyek mérgezik a szervezetet, és különböző betegségek kialakulásában segítenek. Ezért fontos a méregtelenítés. Kezdhetjük gyógyteákkal, megfelelő mennyiségű folyadék, például szénsavmentes víz bevitelével, táplálkozásunkra odafigyeléssel. Hatásos a SPA ionizáló, méregtelenítő készülékkel. Használata során a lábfürdőben sok negatív Hidrogén ion szabadul fel, és bejut a véráramba. Ott feltöltik a sejteket, amelyekről ezáltal leoldódnak a toxinok. A bőrön keresztül magukra kapcsolva elszállítják és kivezetik a lábvízbe a méreganyagokat. A kúrákkal megszabadulhatunk a káros anyagoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!