Életmód

2014.06.20. 13:25

Hatásos a vakcina, de még nem legális

Dr. Horváth István orvos-biológus szabadalma, az érelmeszesedés elleni vakcina egyre több eredményt mutat fel, azonban még mindig nem legális. Fischli János saját tapasztalatairól is beszámolt lapunknak.

Tóth B. Zsuzsa

A korábbi önkormányzati képviselő, az Egészségügyi bizottság egykori elnöke vallja, hogy jelentősen javult egészségi állapota a vakcinának köszönhetően. Több mint egy éves használatot követően például magas vérnyomására már a korábbinál kevesebb gyógyszert kell szednie. Cukorbeteg ismerősei eredményei szintén javultak, ami a vércukorszintjüket illeti. Fischli János évek óta azon dolgozik, hogy népszerűsítse a vakcinát, a környezetében élők minél egészségesebbek lehessenek.

Dr. Horváth István, az MTA doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja szabadalmával a 2005-ös genfi világkiállításon aranyérmet nyert. Életmentő találmánya mégsem legális egyelőre hazánkban. Az orvos-biológus szerint a világon egyedül nálunk létezik védőoltás érelmeszesedés ellen, amivel évente 15 ezer ember életét lehetne megmenteni. A professzor és munkatársai kísérleteik során nem csak előidézni, hanem visszafejleszteni is képesek voltak az érelmeszesedést az antitestek segítségével. Az oltóanyaggal az érelmeszesedés és az érszűkület megelőzhető, visszafejleszthető. Az első beteg, aki 15 éve megkapta a vakcinát, egy szívinfarktus után lábadozva, ő maga volt. Horváth professzor soha senkinek nem adta be a vakcinát, megteszik ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer.

Tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve. Hihetetlen, de az elmúlt több, mint tíz esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi, köztük orosz, ausztrál, arab, új-zélandi beteget kezelt a Horváth-féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább. Az elmeszesedett erek takarításán, a plakkok leoldásán túl van, akinek a 2-es típusú diabétesze múlt el, másnak a magas vérnyomása, vagy megnövekedett a nemi aktivitása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!