Életmód

2014.11.28. 12:57

Felhívás „Pannon Diabetes Díj” jelölésre

Az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület az I. Dunántúli Diabetes Hétvége (DDH) megrendezésének 20. évfordulójára,1991-ben Pannon Diabetes Díjat alapított. (x)

A Díjat kétévente, egy, a Dunántúlon dolgozó, a cukorbetegek ellátásban kimagasló szakmai és emberi teljesítményt nyújtó orvosnak és egy nővérnek, vagy dietetikusnak ítélik oda az alapítók.

A Díjat az alapítók a Dunántúli Diabetes Hétvégéken kívánják átadni.

Az alapítók a Díj alapításával nagyrabecsülésüket kívánják kifejezni a cukorbetegek közvetlen ellátásában dolgozó orvos, nővér, dietetikus kollegáknak. Szeretnének hozzájárulni az orvoslás megbecsülésének helyreállításához.

A Díjra javaslatot adhatnak kellő indoklás kíséretében egészségügyi dolgozók, azok közösségei, betegek, betegszervezetek, egészségügyi és nem egészségügyi intézmények és magánszemélyek.

A javaslatokat 2015.február 15-ig kérjük eljuttatni az Alapítvány a Cukorbetegkért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület irodája postai (8200 Veszprém Templom. 9., vagy e-mail címére ([email protected])

A Díj ez évi átadására a XIX. Dunántúli Diabetes Hétvégén (2015.március 12.-14., Club Tihany) kerül sor. A pontos időpontot a DDH programjában közöljük, mely megtekinthető lesz a www.diabet.hu, és a www.vanderlich.hu honlapon.

Reichardt Béláné                                                                 Dr. Vándorfi Győző

Alapítvány a Cukorbetegkért kuratóriumának elnöke                       Veszprém Megyei Diabetes Egyesület elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!