Életmód

2017.05.12. 13:11

Átevezték a tavat - Tósokberéndért Egyesület Tóberkenu versenye Ajkán

AJKA - Harmadik alkalommal szervezte meg a Tóberkenu elnevezésű versenyt a Tósokberéndért Egyesület múlt hétvégén.

Tisler Anna

A város központjában levő csónakázó tavon rendezett programon több, mint felszázan vettek részt. Az ajkai vízisportkedvelőkön kívül Veszprémből és Hajmáskérről is érkeztek résztvevők. A legeredményesebb versenyzők az oklevél és az érem mellett Ozorai Sándor, az Ajkán élő alkotó az alkalomra készült szobrát kapták ajándékba.

Gyermek evezős kategóriában első lett Róth Ármin, Varga Gergő, Pálfi Milán csapata, másodikak az Angyal testvérek, Bíborka, Szonja és Káin Áron. Az ifjúságiak mezőnyében Mód Kinga, Ancsich Adél és Lepsényi Liána végzett az élen, a második helyen befutó kenuban Mogyorósi Fanni, Miskolczi Ramóna és Talamár Dominik ült, a harmadik helyezést Kálmán Tamara, Mód Kinga és Ancsich Adél szerezte meg.

A kisgyermekes családi versenyszámban Sikos Rita, Pálfi Szandra, Joó Zsombor és Ozorai Sándor, valamint a Havasi család, Péter, Michaela, Balázs és Csongor, és az Angyal család, Tamás, Bernadett, Bíborka és Szonja bizonyult a legeredményesebbnek. A gyermek kormányosoknál Mód Kinga, Talamár Dominik és Ancsich Adél lett a sorrend.

A felnőtteknél győzött Kajdi Ferenc, Kajdi Ferencné és Kajdi Krisztián, második helyezést ért el Ozorai Sándor, Horváth Péter és Horváth Csaba, harmadikként futott be Takács Lajos, Angyal Tamás és Ozorai Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!