Életmód

2015.11.23. 15:15

A szomszéd kertje - Függőség és körte

Mindig elcsodálkozom, ha arról hallok, hogy idősek nem restek internetezni tanulni, hogy távol élő gyerekeikkel, unokáikkal beszélhessenek, a képernyőn látva közben a családot.

Tóth B. Zsuzsa

Az meg végképp meglepő, hogy nyolcvan körüliek is aktívak a közösségi oldalakon. Jóska bácsi rendszeresen bogarássza és továbbadja a vicceket, a gyönyörű tájakról és hölgyekről készült felvételeket, és a kertészeti tanácsokat is megszívleli. – Képzelje, összeszedtem egy szimpatikus hölgyet. Valami Makrancos Kata néven jelentkezik és érdekes dolgokat ír. Csinos, értelmes, 180 fölötti kapcsolata van. 35 éves és rám szállt. Van köztünk majdnem negyven év, de nemérdekes. Lekapcsoltam, ne kövessen. Ha kíváncsi lennék rá, hogy ő mit ad ki, akkor rákattintok, ennyi. Idegesített már, hogy minden tetszik neki, amit kiírok. Az ismerőseim ki tudja, mit hisznek. Az asszony? Á, nem féltékeny. Ötven nődolgozó volt a kezem alatt, amikor odakerült ő is, de nem volt baj. Tudja, hajnalban nem tudok aludni. Három és fél hat között interneten rendezem az ügyeket, válaszolok a rám íróknak. Fészbukfüggő vagyok, na. De olyan hülye műsorok vannak, mit csináljak? A pálinkatörvényhez mit szól? Bejelentettem, hogy főzök a tízliteres kuktámban. Ha lesz ideje, egy körte mellett megbeszéljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!