• cikk kép

  A Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió féléves bemutatója

  A gyulafirátóti cicák

  Balatonfüred -– Összesen nyolcszázan nézték meg nem régiben a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió táncosainak féléves bemutatóját a füredi Sport és Szabadidő Központban.

 • cikk kép
  Hozzuk formába magunkat nyárra!

  Még februárt mutat a naptár, a hideg-havas napok váltják a napsütéses délutánokat, itt az ideje formába hozni magunkat!

 • Alattomos lúdtalp

  A lúdtalp, vagy más nevén bokasüllyedés sokak életét megnehezíti. Tőkés Csilla kéz-, és lábápoló szerint az alattomos probléma összetett. Legjobb, ha a megelőzésért teszünk idejében.

 • cikk kép
  Őrzik a tollfosztás hagyományát

  Ajka – A Nosztalgia Nyugdíjas Klub tagjai immárhatodik éve fosztanak tollat télen, hogy abból pehelypaplant készíttessenek egy helyi újszülöttnek.

 • cikk kép
  A boldog házasság titkai: szeretet, megértés, türelem

  Veszprém - Ne akard átformálni és megváltoztatni, ne tragédiának fogd fel a nehézségeket, soha ne alázd meg, segíts neki, ha szüksége van rá, meg aztán nem árt a közös érdeklődés sem –- így vall a tartós és boldog házasság legfőbb feltételeiről a kenesei Vér László és felesége, Irén, valamint az alsóörsi Mádi László és párja, Mária, akikkel a házasság hete apropóján beszélgettünk.

 • cikk kép
  Rozskérdés

  Székesfehérvár -– A tudatos táplálkozás alapja a jó minőségű péksütemény. Egyre többfélét lehet kapni, de néha a fogyasztó, beleharapva, elgondolkozik: vajon tényleg rozsos, teljes kiőrlésű az a zsemle?

 • cikk kép

  Ínséges időkben igazi természetes vitaminforrások

  Egy magban a világ

  A tél közepén egyre kevesebb természetes vitamin- és ásványi anyag forrás áll rendelkezésünkre. Ilyenkor kerülhetnek előtérbe az olajos magvak, amelyek rengeteg értékes összetevőt tartalmaznak. De vigyázat, csak módjával fogyasszuk őket! Vajon miért?

 • cikk kép
  Erőss Zsolt özvegye nem szereti, ha sajnálják

  Nehezen viseli, ha sajnálják, életfelfogását viszont szívesen átadja másoknak. Erőss Zsolt özvegye ma már tele van tervekkel és a hegymászást népszerűsíti. Sterczer Hildával lovasi előadása után beszélgettem.

 • cikk kép
  Doppinglistán a kobalt, élsportolóknak nem ajánlott a Béres Csepp

  A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője nem ajánlja a sportolóknak a Béres Cseppet, mivel annak egyik összetevője felkerült a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) január elsejétől érvényes tiltólistájára.

 • cikk kép

  A pörgős életmód mellett is időt fordít a sportra és a lazításra is

  KIss Ramóna a citromra esküszik

  Veszprém - Kiss Ramóna a közelmúltban megrendezett Esküvő kiállítás házigazdája volt, ahol a népszerű és mindig csinos színésznővel arról beszélgettünk, hogyan őrzi meg az alakját és mit tesz egészsége és szépsége megőrzése érdekében.

 • cikk kép
  Nincs többé ideges keresgélés a kulcscsomón

  Zalaegerszeg (thv) – Apró, ám de annál hasznosabb női praktikákat osztunk meg olvasóinkkal, hogy simábban menjenek a mindennapok.

 • cikk kép
  Dóri kedvence a Jumping Fitnesz

  A mai alkalommal az egyik kedvenc mozgásformámat, a Jumping Fitneszt szeretném nektek bemutatni.