Egyéb

2014.01.31. 18:48

Életmód - Kérdezzen! - A szakértő válaszol!

Vilics Andrea évek óta aerobik- és személyi edzőként tevékenykedik és vállalta, hogy válaszol olvasónk kérdéseire!

A sport mindig is Andrea élete része volt, köszönhetően kézilabdaedző édesapjának, valamint édesanyjának, aki testnevelés szakos tanárnak készült. Azt mondja, a szülői háttér és a neveltetése adta meg számára azt az alapot, aminek mindent köszönhet. Ötéves kora óta sportol, magasugró atlétaként nemzetközi bronzéremig jutott. Majd jött két év kihagyás, de rájött, a mozgásmentes életmód nem az ő műfaja.  Az egyetemre érve először élveztem, hogy egyedül vagyok, nincsenek edzők, szigor. Ezt két évig bírtam, de kezdtem rosszul érezni magam a bőrömben. Rájöttem, hogy a mozgás és sport nélkül nem teljes az életem.  Olyannyira, hogy évek óta aerobik- és személyi edzőként tevékenykedik, ami legalább napi három-négy óra aktív mozgást jelent. Állítja, ez számára nem munka, őt mindez feltölti.

Vilics Andreáról írt korábbi cikkünket IDE kattintva olvashatja -->

Vilics Andrea lett az év nője Veszprém megyében -->

 

Vilics Andrea válaszai olvasóink kérdéseire -->


<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1387" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1387" title="Életmód - Kérdezzen! - A szakértő válaszol!">Életmód - Kérdezzen! - A szakértő válaszol!</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!