Egyéb

2009.10.05. 16:14

Nyolcvan év felettiek részére kérek "Hosszú élet pótlékot" a rászorulók nevében

Napló - Nem vagyunk sokan, tán egymillióan, de annyi sem. Hát most segítsetek hozzá, hogy halálunk előtti időben egy kicsit jobban élhessünk! Tudjunk venni az unokánknak, dédunokánknak, kedves szeretteinknek például szülinapra egy kis ajándékot.

Kiss Nikolett

Ne kelljen szégyellni előttük magunkat. A nyugdíjat, azt a keveset elviszi az élelem, a vásárlás, a drága gyógyszerek, a lakás fenntartása (jön a tél, a fűtés). Mi megéltük a II. világháborút, '56-ot, a rendszerváltást. (Nem jó korban születtünk.)

Éheztünk, féltünk és sokat dolgoztunk. Legyen még nekünk is egy kis boldogságérzésünk. Bárki van, lesz hatalmon, legyen benne egy kis emberszeretet irányunkban.

Mit szóltok 80 éven felüli kortársaim? Amit most kérek, szeretnétek ti is? Segítsetek ti, nálunk jobb élethelyzetben lévő rendeletalkotók! Már segített az állam hasonlóan rossz sorsban élő állampolgárainak. Kérem soroljanak be minket a segítséget várók közé.

Kérem, ne nevessenek ki engem, öreg 79 éves, falusi asszonyt. Ne higgyék, hogy egy múlt időből itt felejtett múmia vagyok, hiszen élek.

Segítsetek illetékesek! S legyen érte jó egészségetek, örömetek a családotokban, a munkahelyen! Költözzön be szívetekbe a jó tettekért érzett elégedettség!

Kovács Istvánné
,
Bakonyszentkirály

Címkék#pótlék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!