EFOTT

2012.06.23. 09:22

EFOTT - Sport, színház, jó zene a tóparton

Velence - A legrégebbi és az egyik legnagyobb, legkedveltebb kulturális, könnyűzenei fesztivál évről évre az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

Július 3. és 8. között ismét  a  legismertebb  magyar zenekarok fellépésével,  változatos kulturális- és sportprogramokkal varázsolnak EFOTT-hangulatot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) hazánk legrégebbi  kulturális- és könnyűzenei fesztiválja, amely az elmúlt két évben - Pécs-Orfűn és Szolnokon is - látogatócsúcsot döntött.  Az 1976 óta vándorló hallgatói rendezvény ezúttal Velencére költözik.

 Hosszú strandszakasz a Velencei-tó partján, úszómedence és változatos sportpályák, amelyek többek között wakeboard-ra, kosárlabdázásra, strandfocira, teniszre, röplabdára, valamint túra- és sárkányhajózásra adnak lehetőséget. Nem csoda, hogy az  idei EFOTT programkínálatában még hangsúlyosabbá válik a sport! Magára az eseményre szervezett biciklis út keretében is el lehet jutni. De a színház szerelmesei sem unatkoznak majd: a Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon. A fajok eredete, a Galaxis útikalauz stopposoknak, a Parasztopera, illetve a Tévedések vígjátéka című darabokat  is bemutatják majd. A széles zenei palettát nehéz lenne pár sorba foglalni.  Így álljon itt néhány név  ízelítőül,  a teljesség igénye nélkül: DubFX, Dr. Alban, John Dahlback, Roni Size, Brooklyn Bounce, Freestylers, Carbonfools, Compact Disco, Tankcsapda, Deák Bill Blues Band, Quimby, Kiscsillag, 30Y, Csík Zenekar, Péterfy Bori, Irie Maffia, Mystery Gang, Neo, Magashegyi Underground, Vad Fruttik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!