Devecser

2017.02.02. 21:23

Ötéves a Vackor Óvoda

Devecser - Sokat dolgoztunk azért, hogy ez az intézmény létrejöjjön, megszépüljön és a jelenlegi körülmények kialakuljanak - mondta Ékes József, a térség korábbi országgyűlési képviselője a Vackor Óvoda jubileumi rendezvényén.

Penk Tímea

Lennerné Pál Szilvia intézményvezető elmondta, az óvoda névadója az ötödik születésnapját ünnepli. 2012-ben Toldi Tamás polgármester és a képviselő-testület kezdeményezte, hogy az intézmény felvegye a Vackor nevet, és önálló óvodaként működjön. A születésnapi ünnepségen a Ékes József köszöntötte a vendégeket. Elmondta, hogy az óvodát mindig figyelemmel kísérte, és örömmel látja, hogy töretlen az intézmény fejlődése.

 

- Az itt folyó szellemi munka lehetővé tette, hogy ma már kétszáz gyermek járjon ide. Olyan közösség dolgozik itt, amely az óvodát lelkesen építette, gyarapította, és a város egyik csodálatos intézményévé alakította - mondta Ékes József, majd megemlékezett az osztrák partnerek segítségnyújtásáról.

Videó: Penk Tímea

A Vackor Óvoda számos eredménnyel és sikerrel büszkélkedhet, a művészeti pedagógia számos területe megtalálható.

Videó: Penk Tímea

A pedagógusok büszkék a tehetséggondozó foglalkozások népszerűségére, az országos konferencián elért sikerekre és a szülőkkel közösen szervezett programokra.

A névadó ötéves jubileumán a gyerekek és nevelőik énekeltek, meséltek, játszottak, a családsegítő központ munkatársaitól ajándékot vettek át, majd közösen elfogyasztották az ünnepi tortát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!