Devecser

2017.05.11. 06:44

Jól dolgozó devecseri családsegítők

Gratuláltak az önkormányzati képviselők a Devecseri Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat munkatársainak, akik a hatósági ellenőrzés szerint kiváló munkát végeztek.

Penk Tímea

A képviselő-testület elé terjesztett jelentés megállapítja, hogy a szolgálat rendkívül lendületes és szakmailag kiváló tevékenységet végez. A személyes segítő munka sokrétű, a település igényeihez szabott. A szervezet munkatársai magas szintű szakmai tudással, elkötelezetten végzik feladatukat. Az észlelő- és jelzőrendszer kiválóan működik, a szolgálat teljesíti a gyermeki jogok érvényesülésével járó feladatokat. A családgondozók a rászoruló családokhoz juttatják az ajkai Segítséggel Könnyebb Alapítványtól kapott friss élelmiszert.

A Devecseri Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat vezetője, György Anita lapunknak elmondta, hogy az intézmény dolgozói nagyon örültek a pozitív visszajelzéseknek. Most Ki-mit-tud? szervezésén dolgoznak. A járás általános iskolái részére hirdetett tehetségkutató program döntőjét május 22-én tartják a devecseri művelődési házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!