Devecser

2015.06.25. 12:30

Újabb hagyományőrző Somló környéki napok

Devecser - Immár a 4. hagyományőrző Somló környéki napok rendezvénye kezdődött a minap a városi könyvtár és művelődési ház szervezésében.

Czeidli József

A Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar indító koncertje adta meg az alaphangot, most is fergeteges örömzenéléssel, melyet Ormándlaky Péter karmester vezényelt. Ezt követően lépett színpadra a város polgármestere, Ferenczi Gábor, aki ünnepi beszédében kitért arra, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a város kulturális életében ez a rangos esemény. A szépszámú közönség nagy tetszéssel fogadta ennek a napnak a sztárvendégeit: Leblanc Győzőt és Tóth Évát. Műsorukban operettek és nóták hangzottak el.

A közönség végig élvezte a változatos programot
Fotó: Czeidli József

A fellépő tapolcai Musical Színpad műsorával lenyűgöző zenei élményt nyújtott. Kedves meglepetés volt a szomszédos kolontári együttes, az Ilcsi Dance Táncstúdió felnőttcsoportjának svábtánc-egyvelege. Este a Kobor Band és a Flipper együttes szolgáltatta a talpalávalót. Közben kinyitottak a borházak, így lehetőség nyílt a somlai borok megkóstolására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!