Üres szákokkal a vízparton

Balatonszárszó - Nem kísérte siker a Napló csapatának szereplését a hagyományos Média-kupa horgászversenyen Balatonszárszón.

Szausev Xénia

A médiamunkás pecások minden évben izgatottan várják a Balatoni Halászati Zrt. által életre hívott horgászversenyt. A balatonszárszói Nádfedeles horgásztó idén immár ötödik alkalommal volt a helyszíne a Média-kupának. 

A Napló horgászai törzsvendégnek számítanak, hiszen munkatársaink eddig mindegyik megmérettetésen jelen voltak. Az első három alkalommal mindig hoztak is haza valamilyen díjat, de tavaly már a terített betli volt az eredményük, ami a kártyaasztalnál akár nyerő is lehetett azonban, itt azonban a semmivel egyenlő. Idén úgy indultak, lesz ami lesz... 

Nos, a tavalyi forma volt jellemző a naplós fiúk teljesítményére. Már ami Varga Domokos Pétert és Tremmer Tamást illeti. Mindketten csupán kettő-kettő törpeharcsát tudtak fogni. A csapat becsületét Heiter Sándor mentette meg, aki egy-egy keszeggel és kárásszal, valamint 12 törpével mérlegelt. 

Mentségükre legyen mondva, ezen a napon máshol sem ment a hal. Zömmel törpeharcsát zsákmányoltak, ponty elvétve került csak a szákokba. A betlinél azonban mások valamivel többet mutattak, így a Naplónak a 18 csapatos mezőnyben a 17. hely jutott. 

A versenyt egyébként a Színfolt Galéria I. nyerte (9,76 kilogramm), megelőzve a Petőfi Rádiót (5,98 kg) és a Balatoni Horgász Egyesületek Szövetségét (5,94).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!