Párbeszéd a fogyasztókért

Veszprém - A katasztrófa helyzetek elhárításában közreműködő szakmai szervezetekkel, rendőrséggel, tűzoltókkal, katasztrófavédelem és a bányakapitányságok munkatársaival szervezett közös szakmai napot az E.ON.

Kiss Nikolett

Az észak dunántúli régió szakemberei közreműködésével a Betekints Hotelben pénteken megrendezett esemény célja az energiaszolgáltató cég szakmai munkájának mélyebb megismerése, a tapasztalatcsere és az együttműködési lehetőségek továbbfejlesztése volt.

Patay László, az E. ON Észak dunántúli Áramhálózati Zrt ügyvezető igazgatója elmondta: az utóbbi évek szélsőséges időjárási körülményei egyre gyakrabban állítják komoly kihívások elé a szolgáltató, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem munkatársait is.

- Nem elég, hogy a mi szakembereink jól végzik a dolgukat, együtt kell működnünk a különböző szervezetekkel is. Fontos, hogy közöttünk kölcsönös bizalom alakuljon ki, de ehhez ismerni kell egymás szervezeti lehetőségeit is - fogalmazott az ügyvezető.

A szakmai fórumon az energiaszolgáltató cég munkatársai bemutatták a vállalatcsoport hibaelhárítási eljárásrendjét, folyamatait, technológiai hátterét a villamosenergia és a földgázszolgáltatás területén is, illetve a többi szervvel közösen megvitatták az együttműködés további lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!