Michael Jackson titokban zenés videót forgatott halála előtt

Los Angeles/Detroit - Michael Jackson két héttel halála előtt fejezte be egy titokban készült zenés videó forgatását - derítette ki az AP hírügynökség. A film utómunkálatai most folynak, várhatóan július 15-re készül el.

MTI

A Dome Project címen futó munka, ami feltehetően a pop királyának utolsó zenei videója, öt héten át készült a Culver Stúdióban. Négy helyszínt állítottak fel a forgatáshoz, közülük az egyik egy temető, amely Jackson Thriller című klipjét idézi.

Az értesülést a projektben érintett két, korábban titoktartási kötelezettséget vállalt, ezért magát megnevezni nem kívánó személy erősítette meg a hírügynökségnek.

A videó producere Robb Wagner, a Stimulated Inc. zenés videókat gyártó cég alapítója.

A múlt csütörtökön hirtelen elhunyt sztár előtt tisztelegve kedden este zenés megemlékezést tartanak a detroiti Chene Parkban. A város volt az otthona annak a Motown lemezkiadónak, amely útnak indította Jackson énekesi karrierjét. Az ingyenes koncerten többek között a Serieux and Friends, a HotSauce, az Asiid és Velocity lépnek fel.

A Motown Records eredeti otthonánál éjszakánként virrasztással emlékeznek az ötven évesen eltávozott Jacksonra. A Motown Történeti Múzeumában tartott vasárnap esti megemlékezésen mintegy 2500 gyászoló gyűlt össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!