Marko Vujin: műtét? (Mocsai-nyilatkozat)

Veszprém - Az egyik legfontosabb játékosát veszítette el a veszprémi férfi kézilabdacsapat. A hétfői MRI vizsgálat után kiderült az, amit már lehetett sejteni: Marko Vujin térdében megsérült egy keresztszalag.

Horváth Gábor

Az MKB Veszprém KC balkezes átlövője a szerb válogatott tagjaként vett rész a Pannon-kupán, pénteken a Magyarország elleni mérkőzésen fájdalmasan kapott a lábához, s másnap már nem is lépett pályára.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mennyi kihagyás vár az egyébként a torna legjobbjának választott kézilabdázóra.

A hírt lapunk érdeklődésére Mocsai Lajos erősítette meg. - A fővárosban elvégzett vizsgálat megállapította a térdsérülést, amelyet valószínűleg operálni kell.

Ez legkésőbb szerdáig eldől, még van egy kis esély, hogy hagyományos módszerekkel kezeljék a játékost - mondta a veszprémiek mestere, aki hozzátette: számukra nem sok jót hozott a válogatott felkészülési torna, hiszen Vujin mellett Ivan Lapcevic is sérülten tért vissza klubcsapatához.

A két kézilabdázó – elképzelhető, hogy több hónapig tartó - kiesése rendkívül érzékenyen érintheti a Veszprémet, amely legközelebb ezen a héten szombaton, a szlovén a Gorenje Velenje otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!