Lombard Pápa: Csatárral erősítettek

Pápa - Egy csatár személyében megérkezett a téli átigazolási időszak első fecskéje Pápára. Jovánczai Zoltán szerdán aláírt a Lombardhoz.

Sikos Gábor

A közel három hete próbajátékon lévő Jovánczai Zoltán meggyőzte a Lombard Pápa szakmai stábját, és két és fél éves szerződést kötöttek a csatárral. A hírt megerősítette Szemán György a pápaiak sportigazgatója. Így a korábban a Ferencvárosban és a Kaposvárban is szereplő csatár lett a Lombard Pápa első hivatalos igazolása a télen szünetben.

Jovánczai szerződtetése mellett az újpesti Fűzfa Gergellyel is előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub, viszont Spanyolországból érkező Alfi Conteh Lacelle egyelőre biztosan nem csatlakozik a kerethez. Az egyszeres Sierra Leonei válogatott támadó sérülése kiújult, és így nem tudták volna rendesen tesztelni szerződtetése előtt.

A kameruni Davyd, aki az Újpest elleni játékával mind a közönségre mind pedig Véberékre jó benyomást tett, elutazott ugyan Pápáról, de a vezetőség még nem mondott le a szerződtetéséről.

A Lombard Pápa szombaton délután egy órai kezdettel játssza utolsó felkészülési mérkőzését a Gyirmót vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!