Késes rabló egy tapolcai benzinkútnál - Keresik az elkövetőt

Tapolca - Késsel kényszerítette egy ismeretlen tettes kedden az egyik tapolcai benzinkút alkalmazottját a bevétel átadására.

Mátételki András

A főkapitányság tájékoztatása szerint az arcát kendővel eltakaró férfi június 1-én éjszaka nem sokkal tíz óra után jelent meg a töltőállomáson.

Az alkalmazottat késsel fenyegetve arra kényszerítette, hogy átadja a kasszában található pénzt. A rabló körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű ruhát viselt.

Az ismeretlen férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult eljárás. Megtörtént a helyszíni szemle, jelenleg is folynak a helyszíni kihallgatások és az adatgyűjtés.

A rendőrség kéri, hogy aki a rablás körülményeivel, illetve az elkövető kilétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, értesítse a tapolcai kapitányságot a 87/412-322 telefonszámon, vagy a legközelebbi rendőrkapitányságot az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!