Cozma-ügy - Öten szabadultak a gyanúsítottak közül

Veszprém - Szabadlábra helyezett a városi bíróság öt gyanúsítottat azok közül az előzetes letartóztatásban lévő személyek közül, akiket az MKB Veszprém kézilabdajátékos, Marian Cozma meggyilkolása után csuktak le.

Halmos György

Mint ahogyan lapunkban korábban már beszámoltunk róla, a csoportos garázdasággal gyanúsított, szóbanforgó öt férfi ügyét a gyilkosságtól elkülönítve kezelte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Frankó Marianna, a megyei főkapitányság sajtóreferense a Naplónak elmondta, a szabadlábra helyezettek közül négy személlyel  a 33 éves enyingi K. Sándorral, a 34 éves  R. Istvánnal, a 28 éves S. Tamással, illetve a 25 éves K. Róberttel (25)  szemben lakhelyelhagyási tilalmat, míg a 28 éves pécsi K. Henrik esetében házi őrizetet rendelt el a bíróság.

A tavaly február 8-án elkövetett emberölés gyanúsítottjai, közöttük R. Sándor, akit a rendőrség a 26 éves Marian Cozma kézilabdást ért halálos szúrás elkövetésével gyanúsít, továbbra is előzetes letartóztatásban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!