Brutális üzemanyagárak - Hol olcsó az üzemanyag Veszprém megyében?

A holtankoljak.hu információja szerint Dudaron, Tapolcán és Révfülöpön a legolcsóbb a benzin Veszprém megyében. Badacsonyban és Tapolcán a dízel autósok spórolhatnak.

Napló Online

A szerdai 10 forintos áremelés újabb sokként érte a magyar autósokat. Van, ahol már 450 forintot kell fizetni egy liter gázolajért, de a benzinár is már jóval 400 forint felett van. Ilyenkor már néhány forint is sokat számít a vékony pánztárcánknak, ezért megnéztük a holtankoljak.hu oldalán, hol a legolcsóbb az üzemanyag Veszprém megyében.

A legkevesebbet vidéken kell fizetni az üzemanyagért. Dudaron "már" 416 forintért vehetünk egy liter 95-ös benzint, de Tapolcán és Révfülöpön is megúszhatjuk 420,9 forintból. Veszprémben a legolcsóbb benzinkúton 421 forintért jutunk üzemanyaghoz, de átlagosan 425 forint felett van a benzin literje. A holtankoljak.hu megkapott információi szerint Veszprém megyében Berhidán a legdrágább a benzin, itt 429 forintot is fizethetünk egy literért.

Ami a dízelt illeti, szintén nagy különbségek vannak a megyei benzinkutakon. Tapolcán és Badacsonyban 438 forintot kell fizetnünk egy literért. Veszprémben 440 forintért vehetünk legolcsóbban dízelt. Balatonkarattyán viszont akár 455,9 forintot is fizethetünk a dízelért.

Hol a legolcsóbb a benzin Veszprém megyében?

Hol a legolcsóbb a dízel Veszprém megyében?

Forrás: holtankoljak.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!