Ne féljünk a változásoktól!

Pápa - A 2012-es év misztériumát sokan az asztrológia oldaláról próbálják megfejteni, megérteni, míg Kőhalmi Tünde kineziológus, spirituális tanácsadó ehelyett az emberi, a lelki oldalra helyezi hangsúlyt. Véleménye szerint az idei esztendőben jelentős változás elé néz a Föld, és vele együtt az életünk is.

Polgár Tibor

A pápai alternatív gyógyász az elején leszögezi, a kineziológiát nem kell túlmisztifikálni, és nem szabad valamiféle hókuszpókusszal azonosítani, mivel tulajdonképpen egy egészségügyi szakág.

_ A hagyományos gyógyászat terén is jelentős tapasztalattal rendelkezem, egészségügyi szakközépiskolát végeztem, dolgoztam Veszprémben a központi intenzív osztályon, valamint a pápai urológián. Kineziológusként immár tizenhét éve segítem az emberek testi, lelki problémái mögött lévő okok feltárását, továbbá megoldom azokat, segítek meggyógyulni. Szeretném, ha az emberek nem a gyógyszereket kapkodnák egymás után, hanem a fejükben változtatnának a tévúton lévő dolgok menetén, és pozitívan gondolkodnának. Pozitív gondolkodással számos lelki baj és betegség megelőzhető, gyógyítható _ állítja Kőhalmi Tünde, aki szerint a 2012-es év sok áldást hozhat, és teremtő erővel megáldott időszaka lehet az életünknek. Valaminek a vége egy új kezdet is egyben. A kineziológus kiemeli, nem kell félni a változásoktól: bolygónk, a Föld is folyamatosan változásra, fejlődésre vágyik.


_ Ennek érdekében megszabadul minden olyan energiától, amely már nem szolgálja  a fejlődését, emelkedését. Minden, ami hamis, az összes negatív viselkedésforma, gondolkodás jelentőségét veszti. Ahogy a Föld átalakul, a körülötte lévő mágneses háló újraépül, és vele együtt mi magunk is változunk: megfigyelhetünk a testünkben egy átrendeződést, változást. Ezzel párhuzamosan megerősödik az igény, hogy létezésünk spirituális vonatkozásaira is fényt derítsünk. Erősödik bennünk a megtisztulási vágy, elindulunk egy belső fejlődésen _ meséli bizakodva Tünde, majd hozzáfűzi, feladatunk a szeretet felébresztése. Ehhez meg kell szabadulnunk félelmeinktől, valamint az egónktól, a gőgtől, a kevélységtől, továbbá alázatosabbnak és kedvesebbnek kell lennünk. Helyes énképpel kell rendelkeznünk. Magas szintre kell művelnünk tudásunkat, miközben megmaradunk lelkünk tisztaságának egyszerűségében. Így megtanulunk hinni önmagunkban, valamint bízni másokban.

_ Engedni kell a változásnak. Nem szabad félnünk a ránk váró időktől. A felemelkedés elején vagyunk, de rajtunk múlik, milyen lesz ez a folyamat, meddig tart, és miképpen éljük meg. A lehető legnagyobb nyugalomra van szükség, ne háborogjunk. Fontos a konfliktusok elengedése, a kapcsolatok szeretetben való tartása. Fogjunk össze, és ne csak akkor, ha baj van. A magyarok képesek megsokszorozni az erejüket, ha a szükség úgy kívánja. Vajon mennyi csodát tehetnénk, ha ezt teremtésre használnánk, s nem csak akkor, mikor krízis van? _ teszi fel a költői kérdést a pápai spirituális tanácsadó. Mint mondja, a negatív gondolataink elengedésével elménket újraépíthetjük, energiáink pedig nagymértékben befolyásolják a történéseket.

_ Higgyünk abban, hogy fejlődünk, és képesek vagyunk tanulni a hibáinkból is. A célunk az legyen, hogy jobban éljünk, többet mosolyogjunk, boldogok legyünk szívünk minden szeretetével, és azt tehessük, amiért a Földre születtünk. Sok ember olvas, képzi magát, és igyekszik másként élni, gondolkodni. De szükségünk van egy vezetőre is, aki rámutat, mit használunk jól, és miről hisszük csak azt, hogy jól használjuk. Az alapok után pedig jöhet a lélek tanítása, fejlesztése. Ez mind nagyon érdekes és különleges dolog, csodálatos érzés saját magunk életének irányítójává, segítőjévé válni. Az út tehát: a felemelkedés, a fejlődés, és  a szeretet. Egy gyönyörű, magasztos folyamat, lelkünk egy szép utazása. Kívánom, hogy mindenki így élje meg, hozza ki belőle a legtöbbet és a legjobbat!

Kőhalmi Tünde egyetért azzal a spirituális állásponttal, miszerint Magyarország egy rendkívüli szerepet tölt be a világban, ugyanis hazánkban, Dobogókőn található a Föld szíve, azaz szívcsakrája. _ Ez egy csodálatos, szakrális energia. Felelősek vagyunk érte, annak tisztaságáért, a szeretet áramlásban tartásáért, működésének zavartalanságáért. Óvni kell, és tisztán kell tartani ezt a makulátlan, feltétel nélküli szeretetenergiát _ vallja a pápai kineziológus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!