Mihalovics Péter: Minden perc számít!

Veszprém – Lázasan folyik a munka a Dózsa téren. Olyannyira, hogy még este 8 órakor is vágja a sziklát a munkagép: a térszintet alakítják. A körzet képviselőjének és a kivitelezőnek egy a célja: mihamarabb behozni a csúszásokat és a lemaradást.

Szausev Xénia

 

A napokban ismét elkezdődött a látványos munka, a remény pedig felcsillant: reggeltől estig dolgozik a kivitelező, hogy tartani tudja magát az önkormányzattal is megállapodott határidőkhöz. Vagyis, hogy az áruház  (az út átépítéssel, parkolókkal), a Penny Market részleggel idén november 15-ig elkészül, valamint (a Penny-vel kötött szerződés szerint) decemberre megnyit.

Mihalovics Péter, a körzet önkormányzati képviselője megkeresésünkre elmondta, a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. azért folytatja az építkezést, mert lát arra garanciát, hogy a banki hitelkérelme hamarosan zöld lámpát kap. – Ráadásul a cégnek is érdeke, hogy vállalásukhoz ígérten mielőbb elkészüljön a beruházás, pláne a kisebb csúszások miatt. Ezért minden perc számít – mondta a képviselő, aki az önkormányzattal együtt továbbra is minden garanciát megad és a projekt mellé áll,  hogy az mielőbb elkészüljön.

A fejlesztés teljes befejezése elvileg (térburkolat, emlékmű, parkosítás) 2012. február 28-ig készül el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!