Áll a bál Eplényben - Farsangi mulatság a síarénában

Eplény - Ez alkalommal jelmezversenyés zenés farsangi mulatság is várta az eplényi síarénába kilátogató gyerekeket és szüleiket.

Szabó Zsuzsanna

Az idei téli szezonban immár közel nyolcvan napja nyitva tartó bakonyi síparadicsom ezen a hétvégén is megfelelő minőségű, a folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően sportolásra alkalmas pályákkal fogadta a síelés és a snowboard szerelmeseit.

 


A szombaton üzemelő három pálya a négyüléses felvonóval és további három csákányos lifttel állt a sportolni vágyók rendelkezésére. Most második alkalommal rendezték meg a Kéklámpások amatőr nyílt bajnokságát az egyes pályán, ahol több korcsoportban egyéniben bárki összemérhette tudását a rendőrökkel, mentősökkel és a tűzoltókkal.     

 

 

A kicsik a farsangi mulatság jegyében már délelőtt tíz órától az igen népszerű ajándék arcfestésre jelentkezhettek, majd délután négy órától kezdetét vette a jelmezverseny. A csekély létszámú, ám vidám apróságok mellett volt, ahol még a szülők is beöltöztek. A háromtagú zsűri két kategóriában osztotta ki a díjakat.

 

 

A legkreatívabbnak járó díjat a Gödöllőről érkezett, gombáknak beöltözött Kelemen testvérek érdemelték ki, nyereményük két darab napi jegy a síarénába. A legszebbnek megítélt szerencsés nyertesek, a Síkétások fantázianevű vecsési Brünner Márton és testvére, Norbert kapta holtversenyben 29-29 ponttal, a muskétás fiúk egy-egy háromnapos síbérlettel gazdagodtak.
Ezt követően Holle anyó kunyhójában élőzenés táncmulatság vette kezdetét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!