Befogadták a belváros-rehabilitációs pályázatot (frissítve)

Veszprém - A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága levélben értesítette a várost, hogy helyt adott a panaszának, azaz nem zárták ki Veszprémet a belváros-rehabilitációs pályázat második fordulójából - közölte a csütörtöki közgyűlésen napirend előtt Debreczenyi János.

Varga Domokos Péter

A polgármester hangsúlyozta, a levélből kiderült, "a pályázatot visszahelyezték a folyamatba", de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a város pályázatát elfogadják. A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs.

Az előző, január 28-i közgyűlésen jelentette be Debreczenyi János polgármester, hogy a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (KDRFÜ) levélben értesítette arról, a belváros-rehabilitációs pályázati anyag hiányosan érkezett meg az ügynökséghez, a csomagból többek között hiányzott a tervdokumentáció.

Ennek pótlására csak akkor van lehetőség, ha a csomag megsérül, viszont ilyen jellegű sérülés nem látszott rajta. Az is szerepelt KDFRÜ levelében, hogy 100 oldalt nem számoztak be.

A felsorolt hiányosságok között olyanok is akadtak, melyeket a pályázati kiírás értelmében utólag nem lehet pótolni. 

Az észrevételek miatt panasszal fordult a város a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Irányító Hatóságához, panaszuknak most helyt adtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!