Elképesztő: A topmodell zűrös haláláról

<b>Los Angeles</b> - Vádat emeltek csütörtökön Anna Nicole Smith barátja és két orvosa ellen azon a címen, hogy több ezer gyógyszert adtak az egykori topmodellnek a 2007-ben gyógyszer-túladagolás miatt bekövetkezett halála előtti években.

Szausev Xénia

Howard K. Sternt és Sandeep Kapoort, valamint Khristine Eroshevichet egyebek között szövetkezéssel és hamis gyógyszerfelírásokkal vádolják. Az ügyészek szerint az orvosok vényköteles gyógyszereket - köztük nyugtatókat és ópiumszármazékokat - adtak Sternnek, aki továbbadta azokat Smithnek. 
    
Bár az amerikai topmodell halálát véletlen gyógyszer-túladagolás okozta, az ügyészek szerint barátja és az orvosok felelősek amiatt, hogy ellátták őt a rengeteg gyógyszerrel 2004 júniusa és 2007 januárja között.     

"Ezek az emberek többszörösen és túlzott mértékben látták el Anne Nicole Smith vényköteles gyógyszerrel, gyakran mindenféle igazolható orvosi ok nélkül" - hangsúlyozta Jerry Brown kaliforniai főügyész.  
    
A Playboy magazin egykori sztárját 2007. február 8-én eszméletlenül találták meg a Florida állambeli Hollywood egyik szállodájában. Kórházba szállítását követően az orvosok már csak a halálát tudták megállapítani. 
    
Anna Nicole Smith az 1990-es évek közepén arról híresült el, hogy feleségül ment a nála 63 évvel idősebb J. Howard Marshall milliárdoshoz, aki esküvőjük után 14 hónappal meghalt.
    
Anna Nicole Smith halála után derült ki, hogy most két és fél éves Dannielynn nevű kislányának nem a barátja, Stern az édesapja, hanem Larry Birkhead kaliforniai fotós. Dannielynnt nevezték meg édesanyja több millió dolláros vagyona örökösének Stern és Birkhead gyámságával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!