Sztojka levelet írt?

<b>Enying, Veszprém</b> – Valaki ma bedobott egy levelet az Enyingen élő <em>Sztojka</em> szülők udvarába, amelyben az áll, hogy 31 éves fiuk feladja magát.

Mátételki András

A hírt megerősítette lapunknak Derzsy Péter alezredes, a megyei főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője, aki elmondta, a Fejér megyei főkapitányságról délután faxon érkezett hozzájuk a levél. Azt nem tudni, hogy a sorokat ki vetette papírra, s azt sem, hogy tartalma igaz-e. 

Az viszont tény, hogy a gyilkossággal gyanúsított egyik férfi X5-ös BMW terepjárójával jutottak fel Budapestre vasárnap hajnalban, amelyet ma megtaláltak egy XIII. kerületi tömbház mélygarázsában. 

A bűnüldözők azt remélik, hogy olyan nyomokra bukkannak a gépkocsiban, amelyek tovább segíthetik az ügy felderítését, netán a szökésben lévő bandavezér kézre kerítését. 

Mint arról beszámoltunk, a Marian Cozmát leszúró R. Sándort és N. Győzőt az osztrák csendőrök vasárnap éjszaka fogták el az A2-es autópályán, azóta őrizetben tartják őket. 

Sztojka Iván ellen nemzetközi elfogató parancsot adtak ki, nyilván azért, mert már arról is szó van, hogy a férfi a román alvilággal is tartotta a kapcsolatot.

A megyei főkapitányság kezdeményezte mindhárom férfi vagyonosodási vizsgálatát az adóhatóságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!