Bulvár

2015.01.26. 10:05

Rémhírek terjednek Vastag Csabáról

Vastag Csaba él és virul, szerencsére kutyabaja és nem szenvedett balesetet vasárnap délután.

B. Virág Rita

Az egyik közösségi portálon vasárnap este futótűzként terjedt a hír, hogy Vastag Csabát, az X-Faktor tehetségkutató műsor első szériájának győztesét, balesetet érte. A beszámoló szerint az énekest mentőhelikopterrel szállították a veszprémi kórházba.

Vastag Márta, Csaba édesanyja lapunknak elmondta, vasárnap este az egyik ismerőse aggódva hívta, hogy olvasta mi történt és felajánlotta segítségét. Az édesanya azonnal telefont ragadott, de képtelen volt utolérni fiát, miután ő éppen a Madách Színházban lépett fel.

- Majdnem egy órát hívogattam Csabát, mire fel tudta venni a telefont. Őszintén mondom, közben többször a rosszullét kerülgetett. Mint utóbb kiderült egy klikkekre hajtó internetes portál találta ki a rémhírt és persze a cikkből egy betű nem volt igaz. Undorító, hogy valaki képes ilyen híreket kreálni az olvasottság érdekében. Ez olyan fokú felelőtlenség, amire nincs mentség. Akinek van gyereke az tudja miről beszélek. Ha kiderítem, melyik portál volt az, be fogom perelni - zárta le a témát az édesanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!