Bulvár

2014.07.22. 13:27

Küldj egy selfie-t!

Ismer egy jó helyet a megyében, amit szívesen megmutatna másoknak? Járt valahol, ami egy életre megfogta? Fotózza le magát a helyszínen (selfie), küldje el nekünk, hogy bemutathassuk!

Németh F. Bernadett

Fierpasz Ramóna és László Péter fotózta le magát a tapolcai Malom tónál. Várjuk képeiket!

A legjobb helyszíni önarcképek bekerülnek a lapba, majd azokat kategóriánként megversenyeztetjük. A kategóriák: gasztroturizmus (Pisti bá' lángossütőjétől a kedvenc strandon, állatkerten át a legjobb bulihelyekig), természeti/épített örökség (a nemzeti park bemutatóhelyeitől kezdve a megye várain, kilátókon át a kultikus helyekig), találkozóhely (a veszprémi Szerelem-sziget lakatos kapujától az eldugott Balaton-öblökön át a termelői/art placcokig).

Kérjük, lehetőleg igazi selfie-t küldjön, vagyis ön fényképezd le magát!

A legjobb helyeket beküldőket értékes nyereményekkel jutalmazzuk: az első helyezett okostelefont, a második fényképezőgépet, a harmadik pedig wellnesshétvégét nyer. Selfie-re fel, a képeket július 28-ig várjuk a [email protected] címre!

Címkék#selfie

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!