Bulvár

2015.04.03. 18:11

Csodatojások húsvét előtt

Igazán meglepődött egyik olvasónk, amikor legutóbb összegyűjtötte a tyúkjai alól a tojásokat, ugyanis az egyiken érdekes mintázatot vett észre.

Polgár Tibor

A szóban forgó „tyúktermék” méretre hasonló a többihez, azonban úgy néz ki, mintha befestették volna: a közepén körbefogja egy világos csík.

Ezzel a két különleges tojással lepték meg tyúkjai Kéri Lajosnét (Fotó: Polgár Tibor)

– A gyerekek azt mondták, azért lett ilyen ez a tojás, mert a közepénél biztosan megszorult a tyúkban – mesélte mosolyogva lapunknak Kéri Lajosné. Mint mondta, a szomszédok is csodájára jártak a nem mindennapi tojásnak, amit némelyek szerint befestett. Persze erről szó sincs, csupán a természet furcsa játékának köszönhető a csodatojás mintázata.

A nemesszalóki asszony régóta tart tyúkokat, ám ilyen produktummal még sosem lepték meg szárnyasai, amik közül az egyik egy miniatűr tojást is tojt. Kérdésünkre Kéri Lajosné megjegyezte, még nem döntött a különleges tojások további sorsáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!