Bulvár

2015.01.11. 14:50

Eastwood telitalálata

Clint Eastwood újra a céltábla közepébe talált. A 84 éves rendező új filmjét nálunk február 19-én mutatják be.

Gajdos József

Az Amerikai mesterlövész megtörtént esetet beszél el: egy Irakban négy bevetésen is részt vevő, különlegesen biztos kezű mesterlövész a hőse. A Bradley Cooper és Siena Miller főszereplésével készült film már most arat . Alkotói arra készülhetnek, hogy az Oscar-gálán is történik velük néhány kellemes esemény. De az csak a ráadás lesz. A filmet éppen az Oscar-verseny miatt először csupán négy New York-i moziban mutatták be, és rögtön történelmet írtak vele. Szűk körű bemutatónak még soha nem volt ilyen sikere: a négy moziban öt nap alatt egymillió dollár bevételt gyűjtött. A január 16-ai országos bemutató pedig az előzetes felmérések szerint legalább 35 milliót hoz majd. Első európai premierje után Olaszországban az Amerikai mesterlövész Eastwood eddigi legsikeresebb filmjévé vált és ezt a sikert a díjak és jelölések még fokozzák majd.

- Lehet, hogy mégis megérte az a rengeteg edzés - kommentálta a sikerhíreket az éppen 40 éves születésnapját ünneplő Bradley Cooper, aki majd húsz kiló izmot szedett fel, hogy hitelesen játszhassa el az amerikai katonát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!