Bulivan

2009.02.06. 14:42

Művészet és elektronikus zene

<b>Veszprém</b> - Elektronikus zene és kortárs művészet nagy felbontásban - ez a mottója a Re. Solution nevű rendezvénysorozatnak, amelyik megújulva, nagy nevekkel felturbózva kedden startol az Expresszóban, s melynek célcsoportja a megye fiatalsága, különös tekintettel az egyetemi hallgatókra. Jön Palotai, Naga, Beta, Andro és a Fine Cut Bodies is.

Kiss Nikolett

A veszprémi elektronikus zenei élet és a kortárs kultúra felpezsdítése a célja a most induló rendezvénysorozatnak, az elmúlt években ugyanis ezeken a területeken igen kis aktivitás mutatkozott - világosítanak fel motivációjukról a főszervezők, Fábián Csongor, Döme Péter és Berta Márton

- Úgy érezzük, hogy még mindig hiányzik a veszprémi éjszakai életből az a plusz energia, mely például a főváros éjszakai forgásában hétköznaponként is megtalálható. 

Fontosnak tartjuk, hogy a megszokott éjszakai egyetemi rendezvények mellett legyen lehetősége a fiataloknak más típusú szórakozásra is.

Izgalmasnak ígérkezik tehát a program ám mindez önmagában még nem minden. A szervezők a kortárs kultúrát is próbálják bevonni a programba, helyet, teret adni fiatal feltörekvő művészeknek, kevésbé ismert művészeti ágaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!