Bulivan

2014.01.22. 10:00

Bulizós estét ígér az Apostol

Veszprém – A legendás Apostol együttes koncertezik szombaton este nyolc órától a Veszprém Arénában.

Marton Attila

Hűséges előfizetőink a megyekártyával olcsóbban válthatnak jegyet a rendezvényre. A negyvennégy éves zenekar története során olyan fülbemászó slágereket írt, mint a Nehéz a boldogságtól búcsút venni, az Eladó, kiadó most a szívem, Sír a harang vagy a Homokvár, légvár, kártyavár című dalok.

Az 1970-ben alapított zenekarnak Németh Zoltán billentyűs tagja még ma is az együttesnek az alapítók közül, rajta kívül tagja még az Apostolnak Meződi József (ének), Szabó Ferenc (dob), Pete László (harsona), Baranski László (gitár), valamint Szaniszló Lajos (trombita).

Meződi József énekes és Baranski László gitáros a színpadon (Fotó: apostolegyüttes.hu)


Az együttes a hetvenes évek második felében és a nyolcvanas évek elején volt igazán aktív, ezután sokáig a Rockszínház zenészeiként ténykedtek a banda tagjai. A kilencvenes évek második felében azonban újrakezdték a koncertezést: a rajongótábor visszavárta a népszerű együttest, és a közönség szeretetének köszönhetően az Apostol országszerte sikeres koncer-teket tudhat maga mögött. Olyannyira, hogy a zenekar történetéről musical is született, amelyet előbb a soproni Petőfi Színházban, később pedig a budapesti József Attila Színházban is sikeresen játszottak. Meződi József, az Apostol énekese, az együttes frontembere a szombati koncert kapcsán megjegyezte, a közönség mindenhol szívesen hallgatja legismertebb dalaikat, ezért azokat biztosan előadják majd a Veszprém Arénában is.

Az Apostol együttes koncertjére szombaton 19.30-kor indul a 27. számú helyi járat az autóbusz-állomásról, míg visszafelé a Veszprém Arénától 22 órakor, illetve a koncert befejezése után szükség szerint módosított időpontokban indul a busz. A koncertre a megyekártyás előfizetők öt százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet. A kedvezményes belépők megvehetők a Napló minden ügyfélszolgálati irodájában, így Ajkán, Pápán, Tapolcán és Veszprémben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!