• cikk kép
  Volt Fesztivál: Megdőlt a nézettségi rekord

  Az elmúlt év legjobb zenekarának megválasztott Arctic Monkeys koncertjével vasárnap este véget ért az idei Volt fesztivál nagyszínpadán a koncertek sora.

 • cikk kép
  Balaton Sound - Szerdától Zamárdiban elektronikus zenei fesztivál

  David Guetta, Wiz Khalifa, Armin van Buuren, Alesso, Martin Solveig, Sven Väth, Steve Angello vagy Roni Size & MC Dynamite is fellép a szerdán Zamárdiban kezdődő MasterCard Balaton Sound fesztiválon.

 • cikk kép
  Aki jól akarja érezni magát a Volton, az megtalálja a módját

  Az élet kora délután indul be, s hajnalig tart Sopronban. Hangosan dübörgő zene, haveri társaság. Ez a Volt, a legnagyobb vidéki zenei rendezvény Magyarországon. Kedd óta tart az őrület, ami fiatalok tízezreinek nyújtja a fesztiválozás élményét. A legnagyobb tömeget természetesen a hét végére várják a szervezők.

 • cikk kép

  Az elektronikus zene, a hip-hop és a rock kedvelői is válogathatnak

  Könnyed nyári fesztiválmustra

  Izgalmasnak ígérkező fesztiválszezon elé nézünk. Jön a Blink 182 a Szigetre, a Balaton Soundon Martin Garrix, Armin Van Buuren és ismét David Guetta nyomja, a várpalotai Alfa Fesztiválon pedig nagyobb teret kap a hip-hop stílus is.

 • cikk kép
  Kállay-Saunders András az örök szerelemről dalol

  Kállay-Saunders András legújabb dalát egy tiniszerelem ihlette, most felnőtt fejjel átdolgozta a korábban megírt szöveget, így szól most az örök szerelemről a Juliet.

 • cikk kép
  Haverok és hangulat a Volt fesztiválon

  Sopron -– A Volt fesztiválra látogató fiatalok többsége a hangulat, a baráti társaság és a közös élmények miatt látogat el Sopronba, a zenei kínálat szinte másodlagos – derült ki a röpke „kutatásból”, amit a fesztiválozók körében végeztünk.

 • cikk kép
  Hamarosan indul az AlteRába fesztivál

  Körmend - Már csak tizenkét nap és elstartol az idén ötödik születésnapját ünneplő AlteRába fesztivál.

 • cikk kép
  Rekord nézőszámot várnak a Voltra

  Sopron – Az év legjobb zenekarának megválasztott Arctic Monkeys koncertje miatt a szokásosnál egy nappal hosszabb lesz az idei Volt fesztivál. A keddi felvezető programokkal együtt hat naposra elnyújtott zenei rendezvényre több, mint 110 ezer látogatót várnak.

 • cikk kép
  VOLT Fesztivál: Fesztiválozó vasi machók

  Megyei körkép - Kedd délután megnyitották a 22. VOLT Fesztivál kapuit, több ezren érkeztek már a nulladik napon Sopronba. Ezzel hivatalosan is kezdetét vette a fesztiválszezon. Vasi fesztiválarcokat kerestünk indulás előtt.

 • cikk kép
  Magyar Jazz Jam a Palotanegyed Fesztiválon!

  A Palotanegyed Fesztivál keretében július 3-5-ig az Ávéd János Quartet, a Bacsó Kristóf TRIAD, a Grencsó Kollektiv Rétegzene, a Tariqa és a Lukács Miklós Trió lépnek fel az Építész Udvarban. A koncertek, ahogy a fesztivál összes programja belépő díj nélkül látogathatóak!

 • Alfa-rajongók Balatonfüreden

  Az Alfa Amore, a magyarországi Alfa Romeo tulajdonosok online közössége idén ünnepli 10. születésnapját.

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Veszprém megyében június 30-tól

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények június 30-tól. Böngésszen, és válogasson!

Magazinok