• cikk kép
  Egy új élmény - Egy év után térnek vissza Magyarországra

  Évek óta visszatérő vendég hazánk koncertszínpadain a progresszív rock kiválósága, a Spock’s Beard. Az amerikai zenekar ezúttal sem hagyja ki aktuális turnéjából hazánkat.

 • cikk kép

  Programok egy egész héten át

  Rúzsa Magdi és a Vad Fruttik is élő koncertet ad a XXIX. Várpalotai Napokon

  Egész héten át tartanak a XXIX. Várpalotai Napok programjai, amelynek látogatóit előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és tűzijátékkal várják a szervezők.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Veszprém megyében szeptember 1-től

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények szeptember 1-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép

  Fiatalok és idősebbek együtt mulatnak a parkerdőben

  Generációk fesztiválja

  Várpalota - Meleg idő, hideg sör, jófajta rockzene és mosolygó emberek. Röviden így is összefoglalhatnánk a Várpalota melletti Cseri-parkerdőben zajló Alfa Fesztivál lényegét, ám a tavalyi debütálás után idén második alkalommal megrendezett dzsembori azért többet ér néhány szónál.

 • cikk kép
  Az improvizáció igazi művészei

  Veszprém - Műfaji határokon átívelő improvizációs koncertsorozatként lehet leginkább meghatározni a Random Tripet, amelyben állandó vendégként a Hősökből ismert Baranyai Dániel is rendre mikrofont ragad.

 • cikk kép
  Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben

  Várpalota -– Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben, a település határában ugyanis tegnap megnyitotta kapuit az Alfa fesztivál.

 • cikk kép
  Rendhagyó motoros túra indul szombaton Veszprémből

  Snóbli Sobri néven immár második alkalommal szervez rendhagyó és egyben jótékony célokat is szolgáló motoros túrát a megyeszékhelyen és környékén szeptember hatodikán a Veszprémi Motoros Egyesület.

 • cikk kép
  Annáék örült bacchanáliára készülnek

  "Egész életemben arra vágytam, hogy másokat szórakoztassak. A hétköznapjaim általában nagyon nyugalmasak, ám ahogy színpad közelébe kerülök, teljesen átlényegülök" - mindezt Pásztor Anna, a 2014-ben már tíz éves jubileumát ünneplő Anna & The Barbies énekesnője mondja.

 • cikk kép
  Ön már bulizott ezekre a világslágerekre?

  A 80-as 90-es évek sztárjai nemsokára ellepik hazánkat. Dalaikra első csókok ezrei csattantak el, fiatalok tízezrei tomboltak slágereikre a klubokban vagy a házibulikon.

 • cikk kép
  A magyar dal napja hetedszer, 33 színpadon

  Hetedszer rendezik meg idén a magyar dal napját. A Presser Gábor által kitalált országos rendezvényen szeptember 14-én és a felvezető napokon kilenc település, valamint a főváros 33 színpadán mintegy kétezer fellépő vesz részt.

 • cikk kép
  Legendák találkozása - A See-Rock zenei élményt nyújt

  Bár a Scorpions volt az idei See-Rock fesztivál legnevesebb fellépője, mégsem a veterán rockzenekar nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt a kétnapos osztrák fesztiválon.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Veszprém megyében augusztus 25-től

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények augusztus 25-től. Böngésszen, és válogasson!

Magazinok