Borosta

2014.09.18. 15:29

Tuti céges ötletek hölgyeknek és uraknak (x)

Az üzleti életben való jelenlét kapcsán van egy téma, ami időről-időre felmerül, és akár alkalmazottaink, akár céges partnereink kapcsán aktuálissá válhat. Nem más ez, mint az ajándékozás, melyre karácsonykor, vagy az év egyéb időszakaiban, jeles alkalmakkor sor kerülhet.

Nem mindegy azonban, milyen termékek mellett teszi le voksát. A magánéletben általában a személyességre szoktunk törekedni, ennek egy kis részét pedig érdemes céges ajándékozás kapcsán is szem előtt tartani. Ha olyan meglepetéssel készül alkalmazottainak, üzleti partnereinek, mely valamelyest személyes, de mégsem lépi túl az üzlet kívánta határokat, a siker garantált, s ez a jövőbeni eredményességen is nagy valószínűséggel megmutatkozik majd. Ahonapajandeka.hu ajándékküldő szolgálat hozzáértő profijainak tapasztalata egyértelműen azt mutatja, hogy napjainkban egyre többen tartják fontosnak, hogy a céges ajándék minőségi, stílusos és lehetőleg személyre szabott legyen. Lássuk most, minek örülnek legjobban a férfiak, és mit részesítenek előnyben a hölgyek, ha meglepetésről van szó!

A vásárlási utalványok ideje egyértelműen lejárt. Nem csak személytelenségük miatt, hanem azért is, mert sokkal mutatósabb ajándék hozható össze még egy viszonylag alacsony összegből is, ami lássuk be, utalvány formájában cseppet sem tűnik olyan vonzónak. Helyette érdemes a személyes meglepetések mellett dönteni, legyen szó akár urakról, akár hölgyekről. Az illatszerek kitűnő választásnak bizonyulnak a gyengébbik nem számára. Természetesen ne parfümöt, vagy epilátort ajándékozzon, hanem olyan csomagokat, melyekben a fürdőszobában általában használt termékek kapnak helyet, méghozzá kimagasló minőségben. A kényeztetés masszázsra szóló utalvány, vagy fürdőbérlet formájában is remek választásnak bizonyul, s nem csak nők számára. Míg a konyhai felszereléseknek elsősorban a hölgyek örülnek, addig a férfiak szíve sportfelszerelés, egy üveg kiváló bor, vagy számítástechnikai eszközök kapcsán kezd gyorsabban verni.

Bár a világháló ma már tájékozódás és olvasgatás kapcsán is a leggyakrabban választott platform, mégis sokan kedvelik a hagyományos, papír alapú magazinokat. Egy jól megválasztott magazin előfizetéssel biztosan örömet szerezhet a fényképezés iránt érdeklődő kollegájának, vagy a gasztronómia, esetleg a horgászat rejtelmeit kutató alkalmazottjának. Ruhák kapcsán maximum a nyakkendő, vagy egy szép sál az, ami még belefér a céges ajándék témakörébe, az ezeknél személyesebb ruházati cikkeket hagyjuk a családon belüli ajándékozásra.

De mégis hogyan derítheti ki, minek is örülnének alkalmazottjai? Legyen szemfüles, az információ hatalom! A reggeli kávézás során biztosan elcsíphet egy-két személyes mondatot. Ha nemrégiban érkezett gyermekáldás, történt házasságkötés, vagy költözött új otthonba kollegája, erről biztosan tudni fog, de az is kiderülhet egy-két elejtett mondatból, hogy mivel tölti szabadidejét, milyen programokat szervez hétvégente. A túlhajszolt, rendszeresen túlórázó üzleti partnerek és alkalmazottak biztosan örömmel vesznek egy wellness utalványt, vagy egy luxustermékeket tartalmazó fürdőcsomagot – nemtől és korosztálytól függetlenül. A lényeg minden esetben a személyesség, valamint a stílus és a minőség megfelelő kombinációja. További céges ajándék ötleteket www.ahonapajandeka.hu oldalon olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!