Borosta

2014.09.26. 15:40

Nagy őszi sorozatmustra: Régi kedvencek és reményteljes újdonságok

A régi, jól ismert sorozatok mellett ropogósan friss szériákat is láthat a közönség az ősszel startoló televíziós évadban. Nézzük hát az idei felhozatalt.

Szabó Péter Dániel

Először is kezdjük a klasszikusokkal. Folytatódik a menekülés a zombik elől a Walking Dead ötödik évadában, ahogy Supernatural (magyarul Oadát) főszereplői, a Winchester testvérek is tovább üldözik a démonokat, s a Grimm család XXI. században élő sarja is újra harcol a természetfeletti lényekkel. A Homeland (Belső ellenség) új részeiben ismét a CIA titkos üzelmeibe kaphatunk betekintést, s a Sons Of Anarchy motorosai is tovább hajtják gépeiket. Ami az újoncokat illeti, az egyik legizgalmasabbnak a Gotham című sorozat tűnik, amely a Batman-ből ismert James Gordon nyomozó előtörténete. A zöldfülűként még meglehetősen idealista rendőr köré épülő sztoriban a képregények és filmek számos fő- és mellékalakja is megjelenik, többek között a kamasz Bruce Wayne is. A krimik kedvelői a Forever (magyarul Örökké) című szériára figyeljenek.

A fantasztikus elemekkel kevert sorozat főhőse dr. Henry Morgan orvosszakértő, aki nemcsak azért tanulmányozza a holttesteket, hogy megoldja a gyilkosságokat, hanem azért is, hogy választ kapjon saját halhatatlanságára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!