Borosta

2011.03.06. 14:00

Knight Rider-óratelefon újratöltve

1999-ben a mutatták be a világ első óratelefonját, amely a mobilipar mérföldkövévé vált. Azok, akik rajongtak egykor a Knight Rider-ben látható óratelefonért, most akár saját kezükre is várásolhatnak hasonlót

Bajdó Bettina

Míg az első készülékekre nem mondhattuk azt, hogy elegánsak, a gyártók ma már olyan óratelefonokat dobnak a piacra, melyek divatos kiegészítőként is hordhatók, s nem utolsó sorban összekötik a felhasználót a világgal. A készülék segítségével a felhasználók ma már akár Outlookban ellenőrizhetik az email-jeiket is.

A legújabb modellek már úgy néznek ki, mint egy átlagos digitális karóra, pedig annál sokkal többet tudnak. A 1,43 inches érintőképernyőjük felett van már beépített kamera is, aminek segítségével a 3G-hálózaton keresztül videótelefonálhatunk is a mobillal. Hangfelismerő funkciójuk is van, mely könnyebbé teszi a kezelést, a text to speech pedig felolvassa az üzeneteket is.

A legújabb modellek  úgy néznek ki, mint egy átlagos digitális karóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!