Borosta

2010.09.19. 05:30

Kalandok a világhálón

A számítógépes játékok főleg a férfiak figyelmét keltik fel. A népszerűségi lista élén a stratégiai , a sport-, s az autós játékok állnak.

Bajdó Bettina

A multiplayer játékok (vagyis amelyekkel egyszerre több ember játszik egymással vagy egymás ellen) fogyasztási szokásai sem sokat változtak az elmúlt években. Növekszik azok száma, akik naponta több órát is töltenek a csillogó online játékok világában. Sokan az eddig tv-nézésre, szórakozásra, bulizásra, mozira szánt szabadidejüket is feláldozzák a virtuális kalandokért.

 

Az egyik legnépszerűbb virtuális világ az online autós játékoké. Elég lehuppanni a gép elé, klikkelni, bekötni magunkat, s már bele is taposhatunk a gázba. Az egyik legnépszerűbb játékban, a Need for Speed legújabb verziójában  magunknak fejleszthetjük az autót, s ahogyan már azt megszokhattuk a versenyeken kell  összeszedni a pénzt a különböző tuning cuccokra.

Az utcai autóversenyek, üldözések során le lehet tesztelni a vezetési képességeket, s kanyonok kanyargós útjain is ki lehet próbálni magunkat nemcsak nappal, hanem éjjel is. Dögös csajok is vannak bőven, s a játékot végigkíséri a dübörgő motorhang, remek effekteket lehet hallani, s az autós üldözésnél dinamikusan változik a hangerő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!