Berhida

2014.09.14. 16:49

Eső miatt költöztek a Berhidai Napok színpadi programjai

A folyamatos esőzés miatt szabadtérről az Ady iskola aulájába költöztették vasárnap a színpadi programokat a XXII. Berhidai Napok szervezői.

Szabó Péter Dániel

Pénteken és szombaton még viszonylag kegyesek voltak az égiek a berhidaiakhoz, hiszen minden programot meg tudtak tartani a Bezerédi téri nagyszínpadon, egyedül Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar szombat esti koncertje maradt el.

– Badár Sándor humorista egyébként kiváló műsorát követően monszunszerű eső zúdult a településre, ezért a katasztrófavédelemmel egyeztetve, a művészek és a nézők biztonsága miatt döntöttünk a koncert elhalasztása mellett. Az utcabálra is a fedett sátorban került sor – mondta el lapunknak Pergő Margit polgármester.

Badár Sándor Karinthy-gyűrűvel is kitüntetett humorista csípőből szórta a poénokat Berhidán is (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Vasárnap délelőtt még úgy tűnt, újra szabadtéren mulathat majd a szép számú nézősereg, ám kora délután a fellépőkkel egyeztetve úgy döntöttek a szervezők, hogy a szomszédos Ady iskola aulájába költöztetik át a színpadi programokat. A Leader zenei nap fellépői így fedett helyen szórakoztatták a közönséget. Az új helyszínen színvonalas koncertet adott Palya Bea, a Jávor Pál Nemzeti Czigányzenekar, Oláh Gergő, a Snétberger Zenei Tehetségközpont növendékei, a Berhidai napok programját pedig 19.30-tól Bangó Margit Kossuth-díjas énekesnő előadása zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!