Belföld

2009.08.20. 05:13

Baleset az M5-ösön, egy ember meghalt (fotókkal)

Egy személy meghalt, egy életveszélyesen, egy súlyosan és egy könnyebben megsérült, amikor két személygépkocsi ütközött csütörtökön hajnalban az M5-ös autópálya 104-es kilométerénél Kecskemét és Kiskunfélegyháza között - közölte az MTI-vel a rendőrség.

Nagy Terka

A román család autójával Szeged irányába haladt az M5-ös autópályán, amikor a 104-es kilométernél, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, eddig ismeretlen okból, autójuk a szalagkorlátnak csapódott, majd egy pördülés után a szalagkorláton fennakadva állt meg. Amikor balesetük után kiszálltak autójukból, elgázolta őket egy német rendszámú autó - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője, Szabó Anita, pontosítva és kiegészítve a hajnalban közölteket.
A román nő a helyszínre érkező mentőben meghalt, fiának súlyosan roncsolódott a lába, ezért amputálni kellett, míg az autót vezető román férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
 A baleset tisztázása, a gázoló személygépkocsi vezetőjének kihallgatása folyamatban van - fűzte hozzá a sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!