Belföld

2015.02.01. 12:20

A Déli pályaudvarra nem közlekedhetnek a vonatok, Kelenföld a végállomás

A Szombathely-Veszprém-Székesfehérvár-Budapest vasútvonalon közlekedő járatok a fővárosi Déli pályaudvar helyett január 31-től csak Kelenföldig járnak.

Tremmer Tamás

Leszakadt támfalrész Budapesten, a Déli pályaudvar Alsóhegy utcai bejárata felett 2015. február 1-jén. A pályaudvarra nem közlekedhetnek vonatok, miután január 31-én este újabb kövek estek le a vágányra és tovább csúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál. MTI Fotó: Lakatos Péter

A MÁVINFORM közölte, a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál szombaton este tovább csúszott a támfal földje, újabb kövek lazultak meg s hullottak a sínekre. Emiatt azok a vonatok, amelyek idáig a Déli pályaudvarra közlekedtek, csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak vissza. A kialakult helyzet miatt a két pályaudvar között autóbuszok közlekednek, amelyek negyedóránként indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!