Balatonkenese

2014.08.18. 17:27

Szomjazik Kenese a fejlődésre

Balatonkenese - A település érdekeit szem előtt tartva választottuk ki a leendő testület tagjait - érvelt a jelöltek mellett Tömör István polgármester, a Fidesz-KDNP jelöltjeinek bemutatásakor a kávé-,és teaházban, hétfő este.

Kovács Erika

- A leendő tagok zömében üzletemberek, akik biztos egzisztenciával rendelkeznek, ezért nem  a  személyes haszonért, nem a juttatásokért, hanem a településért dolgoznak majd. A napi kemény munka és kihívások mellett jól ismerik a gazdasági, társadalmi körülményeket, meglátják az aktuális feladatokat – érvelt a jelöltek mellett Tömör István polgármester, aki a település fejlődését szem előtt tartva békességet, együttműködést kért. Varga Zsuzsanna, aki a közigazgatásban több mint negyven évet eltöltött az összefogást, a konszenzusra törekvő vitákat emelte ki.

Puskás Róbert, Revuczky Karion, Gyenge Katalin, Tömör István, Varga Zsuzsanna, dr. Tábori György, Kocsis Jenő


Gyenge Katalin üzletasszony reméli, ősszel Kenese és Akarattya különválása békésen történik, és a munkahelyteremtésre, a városközpont fejlesztésére, Kenese idegenfogalmi vonzerejének emelésére helyezte a súlyt. Revuczky Karion üzletember szerint legfontosabb, hogy a szálláshelyek, vendéglátóhelyek vonzereje érdekében összehangolt legyen az együttműködés a vállalkozók között.

- Élhető település legyen Kenese a helyiek és az idelátogatóknak egyaránt, ahol békesség jellemzi mindennapjaikat – hangsúlyozta Puskás Róbert, üzletember. Dr. Tábori György közgazdász azt mondta, hogy a küszöbön álló, Balatont érintő történelmi léptékű forrásokkal, pályázatokkal megfelelően kell élni, amihez hozzáértő, egységes testületre van szükség. Kocsis Jenő  üzletember szerint Kenesének vissza kell állítani régi kistérségi szerepét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!